Menu Sluiten

Diensten It Firma

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Telecom / telefooncentrale

Bellen via het netwerk is de toekomst. Al uw apparaten werken samen om altijd en overal bereikbaar te zijn. En dat met de modernste communicatietools. Daarbovenop is een VoIP telefooncentrale goedkoper en veelzijdiger dan klassieke telefonie!

Een combinatie van VoIP (Voice over IP) met professionele headsets en/of deskphones is een winning match!

  • Beheer effici├źnt uw gesprekken
  • Fantastische audiokwaliteit
  • Overal bereikbaar via mobiele apps
  • Onderhoud en ondersteuning van uw telefooncentrale

00208510020851

More info

tags: Microsoft Gold Partner – Hp Gold Partner – Leveranciers It Audit – Bedrijven It Consulting – Leveranciers It Consulting – 

Wenst u meer info over diensten it firma kijk dan vlug op https://www.alfasolutions.be/nl | Diensten It Firma

Software | It Consulting | Internet Services | It Services | Telecom | 

toekomstgerichte visie en langetermijndenken maakt ons tot een solide partner voor uw IT-infrastructuur, gegevensbescherming, enz. Ons serviceportfolio stabiele levering van alle IT-apparaten en diensten, onderhoud en advies in verschillende specialistische gebieden. Hetzelfde uitstekende, consistente serviceniveau. Ons uitgebreide wereldwijde netwerk van beveiligingen is al voor meer dan 1.500 bedrijven actief. Wij leveren uw bedrijven met de accessoires, in het bijzonder diensten en consulting, u altijd onvervangbaar betrouwbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat goede en kwalitatieve IT-diensten geen item database zijn, maar “live” synergie, die continu├»teit garandeert in het gebruik van de software en hardware. Zeer belangrijk voor ons is dat u door de hoge betrouwbaarheid van een 24,7 bestaan van dringende basis diensten, zich kunt concentreren op de werkelijke inhoud van uw bedrijf. Toewijzing van ons van, is kleine nood meester evenals uitgebreide hulp na grote catastrofe. Ik ben echter zeer enthousiast, dat zoals altijd, niet de technologie maar uw mensen en uw behoefte de basisvoorwaarden voor ons belangrijk zijn. Zoals bij de hulpverlening “altijd” bevinden onze kantoren zich in uw nabijheid. Dat wil zeggen, u kunt ons op elk moment direct bereiken voor de kleine nood meester tot de algemene consultatie en start. Veiligheidsstrategie

De huidige zakenpartners zijn onder meer REWE Zentraleinkauf GmbH

Toekomstgerichte visie en langetermijndenken maakt ons tot een solide partner voor uw IT-infrastructuur, gegevensbescherming, enz. Wij ondersteunen u op alle gebieden van IT en zorgen ervoor dat u altijd op het meest rendabele niveau bent. Company biedt u consulting met een gepersonaliseerde implementatie. De werkwijze van een echte IT-partner.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Diensten it firma

!–StopPubText–>.